Om Solcelle.no

Velkommen til Solcelle.no – portalen hvor du kan finne de beste solcellepanelene til den beste prisen!

Solcelle.no er en tjeneste som kobler mennesker som trenger solcellepanel sammen med seriøse og pålitelige forhandlere. Vårt mål er å gjøre det enklere og billigere å kjøpe solcellepanel av høy kvalitet, samt hjelpe dyktige forhandlere med å nå ut til flere mennesker.

Tjenesten vår er både gratis og uforpliktende å bruke. Det kan være mange tusen kroner å spare ved å sammenligne priser og tilbud – uten at du må gi avkall på kvalitet.

Dersom du er en solcellepanel-forhandler som har lyst å samarbeide med oss, så hører vi gjerne fra deg. Vi hjelper deg å markedsføre tjenestene dine ved å sette deg i kontakt med nye kunder. 

Vi mener at alle kan vinne. Forhandleren får flere kunder, og du som trenger solcellepanel får tilgang på forhandlere med god service og konkurransedyktige priser.

Bilde

Her finner du oss

Adresse:

Tjuvholmen allé 3,
0252 Oslo,
Norge

Driftes av:

Lead Service AS
Org.nr. 922 997 454

E-post:

hei@leadservice.no

Åpningstider:

09:00 - 17:00 hver dag

Du kan sende oss e-post når som helst og vi vil gjøre det vi kan for å svare deg samme virkedag.

Våre verdier

Checkmark

Solide samarbeidspartnere

Alle våre samarbeidspartnere er nøye kvalitetssikret av oss. Det betyr at du kan føle deg trygg når du bruker våre tjenester.

Checkmark

Tilbud innen kort tid

Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang. Kort tid etter mottar du tilbud fra tre forskjellige leverandører.

Checkmark

Tilbud nær deg

Vi finner frem til de leverandørene som er nærmest deg med relevant erfaring. Du vil derfor motta tilbud kun fra dem som kan utføre oppdraget ditt på best mulig måte.

Checkmark

Gratis og uforpliktende tilbud

Det koster deg ingenting å bruke våre tjenester. Alle tilbudene du mottar er helt uforpliktende, og du bestemmer selv hvem du vil svare.

Checkmark

Alltid 3 tilbud

Vi gir deg alltid tre tilbud fra relevante og pålitelige leverandører. Dette gjør at du kan sammenligne prisene og velge det tilbudet som passer best for deg.

Checkmark

Brukervennlighet

Skjemaet er enkelt å utfylle ut og tar deg under et minutt. Deretter mottar du mail med tilbud som du kan studere i ro og mak.

Møt teamet vårt

Møt det dedikerte teamet bak Solcelle.no. Alle jobber for å gi deg en best mulig opplevelse av våre tjenester, helt kostnadsfritt. Vi har hjulpet mange nordmenn med å få bedre og billigere solcellepaneler.

Bilde

Didrik Sundal

Daglig leder

didrik@leadservice.no
Bilde

Håkon Hess

Utviklingsansvarlig

haakon@leadservice.no
Bilde

Simen Bergo

Fullstack-utvikler

simen@leadservice.no
Bilde

Aksel Hellerud

Strategiutvikler